Kako koristiti stranicu?

Stranica se korsiti na način da pogledate sebe i svoje potrebe, svoje okolnosti i mogućnosti te složite za sebe smisleni plan dana i/ili tjedna. Pravo pitanje trebate postaviti sebi gdje sam ja u egzistencijalnom smislu, gdje se nalazim sa stajališta svojih uvjerenja, ciljeva, želja i životnih planova. Prvi korak je upoznati sebe, zatim drugi korak je upoznati druge te u skladu sa osobnim mogućnostima ostvarivati svoje vrijednosti. Na stranici ćete dobiti vodstvo u svrhu življenja osobnih vrijednosti.

Što je na stranici?

Stranica sadržava svakodnevne situacije kroz koje čovjek može prolaziti te kroz njih otkrivati smisao. Sadržaj je osobni i nije primjenjiv na druge osobe. No može biti poticaj za otkrivanje Vašeg smisla i otvaranje novog pogleda prema sličnim situacijama kroz koje prolazite ili ćete prolaziti sa traženjem Vašeg smisla. Sadržaj je podijeljen u tri cjeline, po Viktoru Franklu, spoznajne vrijednosti - SPOZNAJA, stvaralačke vrijednosti - STVARANJE i doživljajne vrijednosti - DOŽIVLJAJ.

Kome je namjenjena stranica?

Stranica je namjenjena svakome tko želi promišljati o svom vremenu, kako ga provodi, može li ga bolje iskoristiti. Namjenjena je i onima koji stoje pri donošenju svojih odluka, koji ne znaju što učiniti već žive po naučenim obrascima te tako im se situacije i događaji ponavljaju, susreću slične ljude i na tome se zadržavaju. Namjenjena je i onima koji pate, koji nemaju izlaza, kojima je teško, koji ne vide nadu ni bolje sutra, ne vide utjehu već se iscrpljuju svakim danom.