Novi Događaj

Pod stresom si? Ne možeš zaspati pred ispit? Iscrpljen/a si od previše obveza? Ne znaš hoćeš li sve stići? U trci si s vremenom, te zaboravljaš na vlastito zdravlje? Dođi na predavanje Stress management u srijedu 16.5 u 15h i saznaj kako se riješiti svih tih problema. Više informacija na linku: https://www.facebook.com/events/385267008637386/

Poziv na studentsku konferenciju

Studentska lingvistička konferencija Stulikon održava se na FFZG od 10. do 12.5.2018.

No stress on Jarun

Obilježavanje Tjedna Mentalnog Zdravlja kroz oslobađanje stresa putem tjelesnih aktivnosti na Jarunu.

Job Fair 2018

Studenti i svi oni u potrazi za poslom će i ove godine imati priliku razgovarati s potencijalnim budućim poslodavcima jer se 23. i 24. svibnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva po trinaesti put održava Job Fair.

Tjedan Europe u hrvatskim muzejima - EGKB 2018.

Svrha je Europske godine kulturne baštine podizanje razine osviještenosti o društvenoj i gospodarskoj važnosti kulturne baštine. Građani iz svih sredina moći će sudjelovati u tisućama inicijativa i događanja diljem Europe.

Nesvrstani - Tjedan za ljude i umjetnost

Nesvrstani – tjedan za ljude i umjetnost je umjetnička konvencija na kojoj profesionalci iz različitih područja umjetnosti izmjenjuju znanja i iskustva, dok javnost svjedoči novim idejama i aktualnim umjetničkim strujanjima.

Unisport ZG Finals

Finale UniSport ZG natjecanja u futsalu, rukometu,košarci i odbojci.

Neuronutricionizam

Predavanje koje odgovara na brojna pitanja kao što su kako nastaje glad, kako nastaje ovisnost te koja hrana stvara ovisnost, koja je hrana dobra za moj mozak, što se sve krije iza riječi „neuronutricionizam„ i mnoga druga.

Anglophonia: Voices and Perspectives

Treća međunarodna anglistička konferencija „Anglophonia: Voices and Perspectives“ održat će se na Filozofskom fakultetu u Zagrebu od 3. do 5. svibnja te su srdačno pozvani svi koje zanimaju teme jezika, književnosti, prevođenja, podučavanja engleskoga kao stranog jezika i anglofonih kultura.

Aporije psihe: Psihologija identiteta: pitanje roda i spola

Rasprava o pitanjima roda i spola.