O nama

Tko smo?

Moj primarni identitet je podučavati i motivirati druge, osobito mlade, da upoznaju sebe i svoj potencijal, da dođu do svoje osobne vizije života, da u njoj vide svoju jedinstvenost, te da su je sposobni ostvariti u životu. Moj drugi identitet je osmišljavati i razvijati aplikacije u području psihologije i duhovnosti u svrhu ostvarivanja osobnog potencijala i u poboljšanju međuljudskih odnosa naročito u obitelji. Suprug sam i otac, logoterapeut, programer.

Zašto?

Osobni cilj mi je potaknuti svakog čovjeka neovisno o spolu, dobi, vjeroispovjedi tko ima želju raditi na sebi, naučiti sebe, zavoljeti sebe te naći osobne potencijale i razvijati ih te ih primjenjivati u svakodnevnom životu.

Želim dati drugima ono što imam jer osjećam da dio vremena kojeg imam trebam nesebično davati onima kojima je potrebno radi poticaja i pokretanja pozitivnog kruga djelovanja u društvu. Živim u uvjerenju da je svaki čovjek ogromni potencijal kojeg treba živjeti i promatrajući u društvu osobe nekako imam osobni dojam da ljudi mogu dati više te da mogu biti puno zadovoljniji. Iz tog mog osobnog uvjerenja pokrećem ovaj projekt da se rasplamsa vizija i model rada na sebi u svrhu izgradnje pojedinaca, obitelji, zajednica i društva u cjelini.

Vizija

Stvoriti jedan stil individualnog rada na sebi u dogledno vrijeme koji može svakome koji zaželi raditi na sebi uzeti kao model koji će mu olakšati na osobnom razvoju.

Isto tako stvoriti stil rada u grupi pri individualnom razvoju na sebi da grupa djeluje u različitim individualnim kvalitetama jednog tima.