Otac govori svojoj djeci

Dokument: Otac govori svojoj djeci

Objavljujem poruku Otac govori svojoj djeci koja je dana svijetu od Boga Oca kroz jedno od Njegovih stvorenja koje ga je toliko voljelo, sestru Eugeniu Elizabetu Ravasio, 1932. godine i koja je priznata kao ispravna od Crkve 1988. godine.

Iz Iv 16, 2-3 vidi se koju pogrešku osoba može napraviti ako ne upozna Bog Oca:

"Štoviše, dolazi čas kad će svaki koji vas ubije misliti da služi Bogu. A to će činiti jer ne upoznaše ni Oca ni mene."

Izdvajam iz dokumenta

Dijelim što me dirnulo iz "Otac govori svojoj djeci", 7.parag/str.14.: "Nitko još nije pojmio beskrajnu želju Mojega božanskog i očinskog Srca da bude SHVAĆENO, VOLJENO i ČAŠĆENO od svih ljudi, pravednih i grešnih. To su tri prinosa koja želim primiti od ljudi u znak poklonstva kako bih uvijek bio milosrdan i srdačan, čak i prema najbezdušnijim grješnicima."

...par.2/str.15.: "Voljeli biste Mene i Mojega Sina više nego sada kada biste Me poznavali." Dira me ovdje koliko je bitno upoznati Boga Oca da bi ga više ljubili.

..par.8/str.15.: "Ako me dozovete imenom Oca s ljubavlju i pouzdanjem, taj će vam Otac s ljubavlju i milošću sve dati." Čitam, samo Boga treba istinski ljubiti iz srca i dati će nam milost za sve što ga tražimo. Imam li ljubavi prema Ocu? Mlako, i prozirno te povremeno. O gdje mi je ta ljubav zapela, zašto je ne mogu oživiti...

..par.9/str.16: "Ako Me ljubite i dozivate Me dragim imenom Oca, več sada i ovdje započet ćete živjeti u ljubavi i povjerenju koje će vas učiniti sretnim u vječnosti i koje ćete opjevati u nebesima u zajedništvu s izabranim." Opet...ljubiš li me?